Skip to main content

Usuń swoje konto NotGPT

Możesz w dowolnym momencie trwale usunąć swoje konto NotGPT — w aplikacji lub kontaktując się z nami e-mailem.

Usunięcie jest trwałe

Usunięcia konta nie można cofnąć. Twoja historia wykrywania i dane konta zostaną usunięte i nie będzie można ich odzyskać.

Opcja 1: Usuń w aplikacji

  1. 1Otwórz aplikację NotGPT i zaloguj się.
  2. 2Stuknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu, aby otworzyć Ustawienia.
  3. 3Przewiń do sekcji Konto i stuknij Usuń konto.
  4. 4Potwierdź usunięcie.

Opcja 2: Poproś o usunięcie e-mailem

Wyślij e-mail na adres support@notgpt.app z adresu powiązanego z Twoim kontem NotGPT, wpisując w temacie „Usuń moje konto”. Przed usunięciem konta możemy poprosić Cię o potwierdzenie prośby.

support@notgpt.app

Co usuwamy

  • Twoje konto i dane logowania
  • Twoją historię wykrywania, w tym przesłane teksty i obrazy oraz ich wyniki
  • Twoje ustawienia i preferencje

Co może zostać zachowane

Dane dotyczące subskrypcji i płatności obsługuje Apple lub Google zgodnie ze swoimi zasadami. Aby anulować subskrypcję, zarządzaj nią w swoim koncie App Store lub Google Play — usunięcie konta NotGPT nie anuluje jej automatycznie. Możemy przechowywać ograniczone dane, jeśli wymaga tego prawo.

Ile to trwa

Prośby o usunięcie wysłane e-mailem realizujemy w ciągu 30 dni.