Șterge-ți contul NotGPT
Îți poți șterge definitiv contul NotGPT oricând, fie din aplicație, fie contactându-ne prin e-mail.
Ștergerea este definitivă
Ștergerea contului nu poate fi anulată. Istoricul de detecție și datele contului vor fi eliminate și nu vor putea fi recuperate.
Opțiunea 1: Șterge din aplicație
- 1Deschide aplicația NotGPT și conectează-te.
- 2Atinge fotografia de profil din colțul din dreapta sus pentru a deschide Setările.
- 3Derulează la secțiunea Cont și atinge Șterge contul.
- 4Confirmă ștergerea.
Opțiunea 2: Solicită ștergerea prin e-mail
Trimite un e-mail la support@notgpt.app de pe adresa asociată contului tău NotGPT, cu subiectul „Șterge contul meu”. Este posibil să îți cerem să confirmi solicitarea înainte de a șterge contul.
support@notgpt.appCe ștergem
- Contul tău și datele de conectare
- Istoricul de detecție, inclusiv textele și imaginile trimise și rezultatele lor
- Setările și preferințele tale
Ce poate fi păstrat
Evidențele abonamentelor și plăților sunt gestionate de Apple sau Google și sunt supuse politicilor acestora. Pentru a anula un abonament, gestionează-l din contul App Store sau Google Play — ștergerea contului NotGPT nu îl anulează automat. Putem păstra date limitate atunci când legea ne obligă.
Cât durează
Solicitările de ștergere trimise prin e-mail sunt finalizate în cel mult 30 de zile.